Tenis / Roger Federer s-a calificat în sferturile de finală la turneul de la Halle

79
1
Tenis / Roger Federer s-a calificat în sferturile de finală la turneul de la Halle - roger-1434617175.jpg

Articole recomandate

Tenismanul elvețian Roger Federer, numărul 2 mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP de la Halle (Germania), învingându-l în două seturi, 6-3, 7-5, pe letonul Ernest Gulbis, într-o partidă disputată miercuri, potrivit Agerpres.ro.



Campionul din țara cantoanelor, deținătorul titlului și principalul favorit al acestei competiții pe iarbă, dotată cu premii în valoare de 1.574.640 euro, pe care a câștigat-o de șapte ori în cariera sa, îl va înfrunta în turul următor pe germanul Florian Mayer, care a trecut la rândul său, cu 6-3, 7-6 (7/4) de americanul Steve Johnson.

În vârstă de 33 ani, Roger Federer are în palmares 85 de trofee cucerite în circuitul ATP, între care 17 de Mare Șlem, iar acum speră să obțină al patrulea său titlu din acest sezon, după cele de la Brisbane, Dubai și Istanbul, înaintea startului turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, unde deține recordul de succese din era open (7).

Rezultate înregistrate miercuri (turul 2):

Florian Mayer (Germania) — Steve Johnson (SUA) 6-3, 7-6 (7/4)

Tomas Berdych (Cehia/N.3) — Borna Coric (Croația) 6-3, 6-2

Ivo Karlovic (Croația/N.8) — Alexander Zverev (Germania) 6-7 (5/7), 6-3, 6-3

Roger Federer (Elveția) — Ernests Gulbis (Letonia) 6-3, 7-5.



Comentează știrea

rodica
18 iunie 2015
cautam colaboratori seriosi!

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6638 secunde