Tenis / Roger Federer, primul finalist al turneului ATP de la Halle

118
2
Tenis / Roger Federer, primul finalist al turneului ATP de la Halle - rogerfederer-1434812910.jpg

Articole recomandate

Tenismanul elvețian Roger Federer, numărul 2 mondial, s-a calificat în finala turneului de la Halle (Germania), dotat cu premii în valoare de 1.574.640 euro, în urma victoriei cu 7-6 (7/3), 7-6 (7/4) înregistrată în fața croatului Ivo Karlovic, în penultimul act al competiției.



În vârstă de 33 ani, Federer este principalul favorit al acestui turneu pe iarbă, pe care l-a câștigat de șapte ori până acum în cariera sa, ultima oară anul trecut, potrivit Agerpres.ro.

În meciul de sâmbătă, jucătorul din Țara cantoanelor a trebuit să facă față unui adversar dificil, care cu o zi înainte stabilise un nou record de ași pentru partidă disputată în maximum trei seturi (45), în fața căruia s-a impus în ambele seturi la tie-break.

Federer îl va avea ca adversar în finala programată duminică pe câștigătorul confruntării dintre japonezul Kei Nishikori, cap de serie numărul 2 la Halle, și italianul Andras Seppi.



Comentează știrea

costy
21 iunie 2015
afaceri

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

rodica
21 iunie 2015
proiect

Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1586 secunde