Tenis / Rafael Nadal, învins de Murray în semifinalele turneului de la Abu Dhabi

63
Tenis /  Rafael Nadal, învins de Murray în semifinalele turneului de la Abu Dhabi - rafaelnadal-1420216239.jpg

Articole recomandate

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 3 mondial, a fost învins fără drept de apel cu 6-2, 6-0, de britanicul Andy Murray, la revenirea sa în competiție după o pauză forțată de două luni, transmite Agerpres.ro.
Partida, contând pentru semifinalele turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, s-a disputat vineri, pe terenul arenei "Zayed Sports City" din capitala Emiratelor Arabe Unite, și a fost dominată de la un capăt la altul de Murray, care câștigase până acum doar 5 dintre cele 20 de meciuri directe împotriva campionului iberic.
Pentru Rafael Nadal, acesta a fost primul turneu la care a participat după operația de apendicită la care a fost supus pe 4 noiembrie, la Barcelona, în urma căreia a ratat atât Mastersul 1.000 de la Paris-Bercy, cât și Turneul Campionilor de la Londra.
Andy Murray, campionul olimpic en titre, care a trecut în turul anterior de un alt reprezentant al Spaniei, Feliciano Lopez, îl va avea ca adversar în finala de la Abu Dhabi pe câștigătorul partidei dintre sârbul Novak Djokovic, numărul 1 mondial, și elvețianul Stanislas Wawrinka.
Ultimele trei ediții ale turneului demonstrativ de la Abu Dhabi s-au încheiat cu victoria lui Djokovic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3866 secunde