Tenis: Rafael Nadal, încrezător că va fi în formă la Australian Open

229
Tenis: Rafael Nadal, încrezător că va fi în formă la Australian Open - rafa-1545921311.jpg

Articole recomandate

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul doi mondial, s-a arătat ''încrezător'' că va fi sută la sută apt din punct de vedere fizic la primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open, în ciuda faptului că s-a luptat cu accidentările în ultimele luni, relatează APP.


Nadal a încheiat prematur sezonul 2018 și nu a mai jucat după ce o problemă la genunchi l-a făcut să abandoneze în semifinala de la US Open cu Juan Martin del Potro, în septembrie.


Ibericul s-a operat la gleznă pentru a îndepărta un corp intra-articular, în noiembrie, astfel că și-a reluat pregătirea de doar două săptămâni.


Nadal va reveni în competiție la turneul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship, de la Abu Dhabi, unde va juca vineri contra sud-africanului Kevin Anderson sau a sud-coreeanului Hyeon Chung.


''Am început antrenamentele în urmă cu două săptămâni și fac lucrurile pas cu pas, cred că am timp să fiu pregătit la Melbourne la sută la sută'', a declarat Nadal, joi, Abu Dhabi.


''Va fi bine să am niște meciuri înainte, dar sunt încrezător că voi ajunge la Melbourne în condiție bună'', a mai spus tenismanul de 32 de ani, care anul acesta a cucerit al 11-lea său titlu la Roland Garros.


La Abu Dhabi va juca și numărul unu mondial, sârbul Novak Djokovic.


Sursa: Agerpres.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4876 secunde