Tenis: Pliskova a deschis balul la Turneul Campioanelor cu o strălucitoare victorie în fața lui Venus Williams

153
Tenis: Pliskova a deschis balul la Turneul Campioanelor cu o strălucitoare victorie în fața lui Venus Williams - plsiko-1508677158.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, nr. 3 mondial, a deschis Turneul Campioanelor de la Singapore printr-o victorie strălucitoare obținută duminică în fața americancei Venus Williams, nr. 5 WTA, pe care a surclasat-o în două seturi: 6-2, 6-2.


În primul set, înalta cehoaică (1,86 m) de 25 de ani a luat viteză în fața celei mai vârstnice jucătoare (37 ani) care participă la un Masters, singura dintre cele opt protagoniste care l-a și câștigat (în 2008), încheindu-l cu 6-2 într-o jumătate de oră.

Ea a dominat-o pe americancă impunând o cadență infernală, preluând mingea foarte rapid și făcând puține greșeli în jocul său: 29 de puncte câștigătoare față de doar 18 ale lui Williams.

În setul doi, Venus Williams, finalistă la Openul Australiei și la Wimbledon în acest sezon, a avut șansa la 1-1 obținând două mingi de break. Însă Pliskova, semifinalistă la Roland Garros anul acesta, le-a salvat, după care a făcut break în ghemul următor preluând conducerea cu 3-1, apoi 4-1. Williams și-a mai pierdut încă o dată serviciul la 5-2, când a salvat trei mingi de meci, dar a cedat la a patra, permițându-i Pliskovei să câștige meciul în mai puțin de o oră și un sfert.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3811 secunde