Tenis / Nicholas-David Ionel, calificat în sferturile challenger-ului de la Bucureşti

182
Tenis / Nicholas-David Ionel, calificat în sferturile challenger-ului de la Bucureşti - 1-1632471090.jpg

Articole de la același autor

Tânărul tenismen român Nicholas-David Ionel s-a calificat în sferturile de finală ale turneului challenger Trofeul Țiriac-Năstase de la Bucureşti, după ce l-a învins, în optimi, scor 6-3, 6-3, pe rusul Teymuraz Gabashvili, jucător care, în 2016, ocupa locul 43 ATP.

Graţie acestei victorii, Nicholas Ionel va urca aproape 20 de locuri în clasamentul ATP, iar cu o victorie în următorul meci, poate ocupa cea mai bună poziției a carierei sale, informează Federaţia Română de Tenis. Adversar în sferturile de finală îi va fi un ceh, Jiri Lehecka, cap de serie nr. 8, cel care, în turul doi l-a eliminat pe suedezul de origine română Dragoș Mădăraș, scor 6-1, 6-2.

La dublu, românii Dan Tomescu și Alexandru Jecan, beneficiari ai unui wild-card oferit de organizatori, s-au întâlnit, în sferturi, cu austriecii Alexander Erler și Lucas Miedler, favoriții nr. 2, pe care au reuşit să îi elimine după un meci decis în super tie-break, scor 0-6, 6-4, 11-9.

În următorul lor meci, cel din semifinale, Tomescu și Jecan vor juca împotriva favoriților nr. 3, Ruben Gonzales (Filipine) și Hunter Johnson (SUA).

Foto: Federaţia Română de Tenis / frt.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5046 secunde