Tenis: Mergea și Tecău, calificați fără joc în semifinalele probei de dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy

79
Tenis: Mergea și Tecău, calificați fără joc în semifinalele probei de dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy - mergeaitecu-1461339667.jpg

Articole recomandate

Tenismenii români Horia Tecău și Florin Mergea, principalii favoriți ai probei de dublu din cadrul turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, s-au calificat fără joc în semifinale, după ce cuplul Federico Delbonis (Argentina)/Paolo Lorenzi (Italia) s-a retras joi, înaintea meciului din sferturile de finală programat la Arenele BNR din capitală.



Delbonis, jucător calificat joi în semifinale la simplu, după 6-2, 6-2 cu italianul Marco Cecchinato (68 minute), a invocat probleme medicale.

Paolo Lorenzi a fost învins, joi, în sferturi la simplu de francezul Lucas Pouille, cu 4-6, 6-4, 7-5, după două ore și 24 de minute.

Potrivit Agerpres.ro, adversarii celor doi români din semifinala de sâmbătă vor fi olandezii Wesley Koolhof și Matwe Middelkoop, care au trecut în sferturi de cuplul Mariusz Fyrstenberg (Polonia)/Santiago Gonzalez (Mexic) cu 6-2, 6-2, în doar 50 de minute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4032 secunde