Tenis / Marius Copil, învins în primul tur la Australian Open

181
1
Tenis / Marius Copil, învins în primul tur la Australian Open - copil-1516004351.jpg

Articole recomandate

Tenismanul român Marius Copil a fost învins de francezul Gilles Simon, cu 7-5, 6-4, 6-3, luni, la Melbourne, în prima rundă a turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului.


Simon, care a cucerind deja un titlu în 2018, la Pune (India), s-a impus după două ore și un minut, timp în care a controlat aproape tot timpul jocul. Copil nu a condus niciun moment pe tabela de marcaj.


Românul a avut 12 ași, a comis 2 duble greșeli și a avut mai multe lovituri direct câștigătoare decât adversarul (40-18), dar a și greșit mai mult.


Copil (27 ani, 92 ATP) câștigase singura sa confruntare de până acum cu Simon (33 ani, 57 ATP), în 2014, la Brisbane, cu 7-5, 6-3, în optimi.


La ediția de anul trecut, Copil a pierdut în calificări.


Pentru participare, jucătorul arădean s-a ales cu 50.000 de dolari australieni și cu 10 puncte ATP, transmite Agerpres.ro.


Marius Copil va juca și la dublu, unde face pereche cu sârbul Viktor Troicki, urmând să întâlnească în primul tur cuplul alcătuit din americanul Rajeev Ram și indianul Divij Sharan, cap de serie numărul 16.


Comentează știrea

Loredana
15 ianuarie 2018

. Castiguri mari pe internet. Vrei mai mult timp liber? Totul depinde de alegerea ta. Ultima sansa sa faci bani repede. Fa bani cu noi. Incepe si vei fi uimit. Sistem genial. O echipa serioasa te asteapta. Obtii usor rezultate. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8672 secunde