Tenis / Kei Nishikori s-a calificat în finala turneului de la Barcelona

111
1
Tenis / Kei Nishikori s-a calificat în finala turneului de la Barcelona - keinishikori-1429974486.jpg

Articole recomandate

Japonezul Kei Nishikori s-a calificat în finala turneului masculin de tenis de la Barcelona, după o victorie confortabilă în două seturi, 6-1, 6-2, în fața slovacului Martin Klizan și va avea astfel ocazia să-și apere titlul cucerit anul trecut în capitala Cataloniei, transmite Agerpres.ro.



Tenismanul nipon, numărul 5 mondial și cap de serie numărul 1 la această competiție, dotată cu premii în valoare de 1.993.230 euro, a dominat cu autoritate meciul cu Klizan (locul 28 ATP), în fața căruia s-a impus după o oră și 17 minute de joc.

Nishikori îl va avea ca adversar în finala programată duminică pe câștigătorul întâlnirii dintre spaniolii David Ferrer (nr.8) și Pablo Andujar (nr.66), care va avea loc tot sâmbătă.


Comentează știrea

Mary
26 aprilie 2015
oferte munca

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info"la adresa de email:[email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2525 secunde