Tenis / Karolina Pliskova s-a calificat în sferturi la US Open

150
Tenis / Karolina Pliskova s-a calificat în sferturi la US Open - karolinapliskova-1504560987.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, nr. 1 mondial, s-a calificat cu ușurință în sferturile de finală ale US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, învingând-o luni în două seturi, 6-1, 6-0, pe americanca Jennifer Brady, nr. 91 WTA.


În sferturi, Pliskova va juca împotriva câștigătoarei din meciul care le opune pe compatrioata sa Lucie Safarova (37 WTA) și jucătoarea americană CoCo Vandeweghe (22 WTA), potrivit Agerpres.ro.

Pliskova, foarte aproape de o eliminare în turul precedent în fața chinezoaicei Zhang Shuai (3-6, 7-5, 6-4), nu i-a lăsat nicio șansă lui Brady, complet depășită de joc.

Ea a câștigat primul set în 26 de minute și a fost încă mult mai expeditivă în cel de-al doilea, încheiat în 21 de minute.

Jucătoarea cehă trebuie să se califice în finala turneului newyorkez, ca și în 2016, pentru a spera să-și păstreze primul loc în clasamentul WTA.

Ea poate fi depășită de spaniola Gabine Muguruza, eliminată însă duminică în optimi de jucătoarea cehă Petra Kvitova, sau de ucrineanca Elina Svitolina, nr. 4 mondial, care joacă astăzi (luni) cu americanca Madison Keys, nr. 16 mondial.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4718 secunde