Tenis de masă: Tricolorii dau startul meciurilor de pe tabloul principal

93
1
Tenis de masă: Tricolorii dau startul meciurilor de pe tabloul principal - tenisdemasa3-1430206351.jpg

Articole de la același autor

Jucătorii constănțeni de tenis de masă Andrei Filimon și Cristina Hîrîci s-au calificat pe tabloul principal de simplu, la Campionatul Mondial de Tenis de Masă, desfășurat la Suzhou (China). Astăzi, vor debuta și ceilalți sportivi români în proba de simplu. Conform site-ului oficial al Federației Române de Tenis de Masă, iată care sunt meciurile de astăzi: Adrian Crișan îl va întâlni pe grecul Konstantinos Papageorgiou. Constantin Cioti va disputa primul meci cu chinezul Zhendong Fan. Andrei Filimon se va confrunta cu Simon Gauzy, din Franța, în timp ce Ovidiu Ionescu va întâlni tot un chinez, pe Jike Zhang.


Pe tabloul principal feminin, Elizabeta Samara va juca împotriva Alinei Arlouskaya, din Belarus. Bernadette Szocs o va întâlni pe Angie Um Bacia (Columbia), Camelia Poștoacă va disputa partida contra anameriei Erdelji, din Serbia. Constănțeancă Cristina Hîrîci va juca împotriva Tianwei Feng, din Singapore. 


Echipa de băieți a României este condusă de antrenorul Mircea Dinu, în timp ce echipa de fete este pregătită de tehnicianul constănțean Viorel Filimon. 


Comentează știrea

costy
28 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5675 secunde