Tenis de masă / Samara și Filimon, eliminați în turul II la Mondialele de la Paris

72
Tenis de masă / Samara și Filimon, eliminați în turul II la Mondialele de la Paris - tenismasamondiale-1368690063.jpg

Articole de la același autor

În proba de dublu mixt a Campionatului Mondial de tenis de masă de la Paris-Bercy, campionii europeni, constănțenii Andrei Filimon și Eliza Samara au fost învinși, ieri, cu 4-0 de polonezii Pawel Fertikowski / Katarzyna Grzybowska.


Ionescu și Bernie Szocs au dispus cu 4-2 de englezii Liam Pitchford și Kelly Sibley, în vreme ce Dodean și Crișan au câștigat cu 4-0 în fața rușilor Mihail Paikov/Iana Noskova. La masculin, Adrian Crișan l-a învins în primul tur pe brazilianul Thiago Monteiro cu scorul de 4-0, în timp ce Ovidiu Ionescu a fost întrecut cu 4-1 de alt brazilian, Cazuo Matsumoto, iar Constantin Cioti a fost eliminat de Wang Zengyi (Polonia), cu 4-0. 


La feminin, în manșa inaugurală, Bernadette Szocs a fost întrecută de Kim Hye Song (Coreea de Nord), cu 4-0, Iulia Necula a fost eliminată de Feng Tianwei (Singapore) cu 4-1, iar Camelia Poștoacă a fost învinsă de Seok Hajung (Coreea de Sud) cu 4-1. Eliza Samara a trecut de belarusa Alina Arluskaia cu 4-0, iar apoi a fost eliminată de Kim Hye Song cu 4-2. Dodean a câștigat cu 4-2 în primul tur la Yadira Silva, iar în turul II a dispus cu 4-3 de rusoaica Polina Mihailova.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde