Tenis de masă. Naționala feminină de tenis de masă a României, învinsă de China la CM pe echipe

91
1
Tenis de masă. Naționala feminină de tenis de masă a României, învinsă de China la CM pe echipe - 0321336elizabetasamarab1c4c66f17-1398787012.jpg

Articole recomandate

Naționala feminină de tenis de masă a României a fost învinsă, azi, cu scorul de 3-0, de reprezentativa Chinei, în cel de-al treilea meci din grupa A a primei divizii a Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, informează site-ul oficial al competiției.


Bernadette Szocs a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Xiaoxia Li, Elizabeta Samara a fost întrecută cu același scor de Meng Chen, în timp ce Camelia Postoacă a pierdut cu 1-3 întâlnirea cu Shiwen Liu.


În primele două meciuri de la Campionatul Mondial pe echipe, naționala feminină a României a învins Slovacia, cu scorul de 3-0 și a fost învinsă cu 3-1 de Coreea de Nord, scrie Agerpres.




Comentează știrea

hermes handbags outlet
3 iunie 2014
hermes handbags outlet

hermes bags pre owned Stiri Sport : Tenis de masă. Naționala feminină de tenis de masă a României, învinsă de China la CM pe echipe | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handbags outlet http://www.interfaceconferencegroup.com/atlretail/images/hermes-bags-store-hermes-handbags-outlet-3176.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5897 secunde