Tenis de masă / Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, calificaţi la JO de la Tokyo, în proba de dublu mixt

167
Tenis de masă / Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, calificaţi la JO de la Tokyo, în proba de dublu mixt - tenismasa605-1620298636.jpg

Articole de la același autor



Federația Română de Tenis de Masă (FRTM) a anunțat, joi, 6 mai, calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo a sportivilor Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, în proba de dublu mixt. 
Federația Internațională de Tenis de Masă a confirmat, joi, 6 mai, prezența perechii de dublu mixt la Tokyo, dublul mixt din România fiind unul dintre cele 16 dubluri din lume care va participa în această proba olimpică. 


Astfel, FRTM are sportivi prezenți în patru probe olimpice, din cinci posibile. 
Bernadette Szocs și constănţeanca Eliza Samara vor juca în proba de simplu feminin, Ovidiu Ionescu, în proba de simplu masculin, în urma calificării obținute la turneul preolimpic european, echipa națională feminină, formată din Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu, Adina Diaconu, calificată în urma turneului preolimpic european, şi Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, la dublu mixt. 


„Prima parte a promisiunii olimpice am îndeplinit-o. Tenisul de masă a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo echipa feminină formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro și Irina Ciobanu, antrenor Viorel Filimon, două sportive din două posibile în proba de simplu, Eliza si Bernadette, dublul mixt Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu și Ovidiu Ionescu la simplu masculin, antrenor Andrei Filimon. 
Sunt mândru că performanța este cuvântul de ordine în FRTM şi mă plec în fața sportivilor şi antrenorilor care sunt cei mai buni ambasadori ai României, într-o lume a sportului fără granițe, în care spiritul olimpic te-ndeamnă să fii cel mai bun! Ne așteaptă o mare provocare, o medalie olimpică la Tokyo este visul nostru, strângem toți rândurile şi vom fi o echipă până la capăt”, a declarat președintele FRTM, Cristinel Romanescu. 


Amânate un an, din cauza pandemiei Covid-19, Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie - 8 august. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.599 secunde