Tenis: Azarenka, forfait pentru turneul WTA de la Beijing

98
Tenis: Azarenka, forfait pentru turneul WTA de la Beijing - azarenka-1443803768.jpg

Articole recomandate

Victoria Azarenka, nr. 23 mondial, a anunțat că renunță la turneul de tenis de la Beijing, programat în perioada 5-11 octombrie și unde principală favorită este românca Simona Halep, nr. 2 mondial, potrivit Agerpres.ro.



Jucătoarea din Belarus s-a retras de la Openul Chinei din cauza unei accidentări la coapsa stângă, suferită în meciul din turul 2 de la Wuhan, când a fost nevoită să abandoneze în fața britanicei Johanna Konta, cea care urma să o elimine în optimi pe Simona Halep.

La Openul Chinei de la Beijing, pe care Azarenka l-a câștigat în 2012, jucătoarea din Belarus a fost înlocuită înaintea tragerii la sorți a meciurilor de pe tabloul principal de simplu de belgianca Alison Van Uytvanck, nr. 52 mondial.

Acesta este al treilea forfait răsunător de la Beijing, după cele ale rusoaicei Maria Șarapova și americancei Serena Williams.

După cum s-a anunțat, la Openul Chinei, dotat cu premii totale de 4.720.380 dolari, Simona Halep va întâlni în runda inaugurală o jucătoare venită din calificări.

La ediția de anul acesta a turneului de la Beijing, pe tabloul principal de simplu mai figurează trei românce, Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru.

Begu (25 ani, 26 WTA) va juca în primul tur cu croata Mirjana Lucic-Baroni (33 ani, 84 WTA), Niculescu (28 ani, 47 WTA) va avea o adversară dificilă, australianca Samantha Stosur (31 ani, 21 WTA), iar Dulgheru (26 ani, 55 WTA) o va înfrunta pe brazilianca Teliana Pereira (27 ani, 51 WTA).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5154 secunde