Ștefan Stoica nu contează pe Marius Ene în primele meciuri din retur

1754
Ștefan Stoica nu contează pe  Marius Ene în primele meciuri din retur - 2a0cfe893d891c41d6f46f1843794879.jpg
Atacantul Marius Ene nu intră în planurile antrenorului Farului, Ștefan Stoica, pentru debutul returului. După ce transferul la Astra a picat, vârful a revenit la Constanța și a și jucat aproape o jumătate de oră în amicalul cu CS Eforie, în echipa rezervelor.
"Ene e jucătorul Farului. Nu avem ce face, trebuie să-l luăm în calcul, însă, pentru primele etape din retur, ne-am făcut alte planuri", a spus "Mourinho", care crede că golgeterul Chico are șanse să joace duminică, contra Dunării Giurgiu.
Farul va anunța astăzi lotul de jucători pentru retur. "Eu am propus ceva, am înaintat o listă, iar conducerea va lua decizia. Antrenorul nu poate să dea afară pe nimeni", a declarat Stoica.
Tehnicianul le-a răspuns și suporterilor, care ar fi preferat ca Farul să joace într-un sistem mai ofensiv. "Toată lumea crede că 4-1-4-1 e o așe-zare defensivă, dar nu e, mai ales că avem jucători de bandă care efectiv joacă în spatele vârfului. Ajungem astfel într-un 4-3-2-1, care eu zic că e cel mai ofensiv sistem. Însă vedem duminică dacă suntem buni. Se va juca pe puncte, iar concentrarea va fi alta", a arătat antrenorul.
Principalul Farului a mai spus că, după incidentul din meciul cu Unirea Slobozia, i-a acordat o ultimă șansă juniorului Matei.
"E rușinos ce a făcut Matei, însă a fost prima lui abatere de când am venit eu la Farul și ar fi fost păcat să-l eliminăm așa, din prima. Am avut o discuție cu jucătorul și cred că a înțeles că e ultima lui șansă dacă vrea să mai joace fotbal de performanță și să nu-și irosească talentul", a detaliat tehnicianul.
Fanii Farului sunt însă în continuare supărați pe Matei, pe care-l acuză de lipsă de respect față de ei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2010
Stire din Sport : Chico revine miercuri la pregătirea Farului
Pagina a fost generata in 1.9214 secunde