Ștefan Paloși, victorii la fileu. Drum liber către Franța

360
Ștefan Paloși, victorii la fileu. Drum liber  către Franța - nationala-1470150034.jpg

Articole de la același autor

În perioada 27-29 iulie, la Slobozia, a avut loc o nouă ediție a Junior Davis Cup, turneu juvenil de anvergură europeană adresat categoriei 16 ani masculin, faza grupelor semifinale. Competiția a fost găzduită de arenele TenisCon și organizată de CSM Unirea Slobozia și FRT, în colaborare cu CS Satori și CSS Slobozia.

Naționala masculină a României, din care face parte și constănțeanul Ștefan Paloși, a avut o evoluție excelentă în grupa de calificare și și-a asigurat prezența la turneul final. Băieții conduși de căpitanul Gabriel Moraru - Ștefan Paloși, Filip Jianu și Cezar Crețu - au reușit să se impună în fața formațiilor similare ale Bosniei Herțegovina, scor 3-0, și Croației, scor 2-1, însă au cedat finala în fața Rusiei, scor 1-2.

Sportivul legitimat la TC Idu Mamaia, Ștefan Paloși, a adus României trei puncte în patru partide, fiind învins doar de rusul Alen Avidzba, scor 3-6, 4-6.

"La turneul final, important este să câștigăm primul meci și contează cu cine jucăm. Am prefera cu Polonia și sperăm să nu picăm cu Rusia sau Bulgaria. Băieții au jucat de la meci la meci mai bine, iar eu încerc să gestionez foarte bine emoțiile și să nu le transmit jucătorilor. Îi susțin necondiționat și dacă pierd, pentru că am trecut prin multe întâlniri și știu cât de important este să nu fie copleșiți de emoții", a declarat căpitanul Gabriel Moraru.

La finalele europene din Franța, s-au calificat echipele din Austria, Bulgaria, Cehia, Elveția, Germania, Polonia, România și Rusia, din care cinci echipe vor ajunge mai departe la Mondialele din Ungaria. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5874 secunde