Turneul de tenis de la Miami

Tecău și Rojer, în optimi; Halep și Dulgheru, eliminate din proba de dublu

2263
1
Tecău și Rojer, în optimi; Halep și Dulgheru, eliminate din proba de dublu - turneultenis-1427645345.jpg

Articole de la același autor

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Miami, după ce a dispus de cuplul româno-britanic Florin Mergea/Dominic Inglot, scor 6-4, 6-2. Tecău și Rojer au avut nevoie de 57 de minute pentru a se impune. În următoarea etapă, cei doi îi vor înfrunta pe columbienii Sebastian Cabal și Robert Farah. Perechea româno-olandeză și-a asigurat un cec de 19.390 de dolari și 90 de puncte ATP. 


În proba de dublu a turneului WTA de la Miami, echipa formată din româncele Simona Halep și Alexandra Dulgheru a fost învinsă, în proba inaugurală, de formația Daniela Hantuchova/Karin Kanpp (Slovacia/Italia), scor 5-7, 3-6. Simona și Alexandra vor primi suma de 10.380 și 10 puncte WTA.



Comentează știrea

ELIZA
4 aprilie 2015
OPORTUNITATE

Adu-ți aminte că toți cei care reușesc în viață au început prost și trec prin multe greutăți înainte de a reuși. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5884 secunde