Tecău și Mergea s-au oprit în semifinală la Toronto

337
Tecău și Mergea s-au oprit  în semifinală  la Toronto - horiatecau-1469968767.jpg

Articole de la același autor

Tenismenii români Horia Tecău și Florin Mergea au fost învinși de cuplul Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia), scor 4-6, 3-6, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 4.089.740 dolari.

Pentru această performanță, Tecău și Mergea au primit 59.510 dolari și 360 de puncte ATP.

v v v

Eliminați de Tecău și Mergea în sferturi la Toronto, frații Bob și Mike Bryan au luat o decizie surprinzătoare, ce i-a întristat pe americani.

"După ore și ore de gândire, Mike și cu mine am decis să nu mergem la Rio. Ne-ar fi plăcut să participăm încă o dată la Jocurile Olimpice, însă, ca oamenii căsătoriți și tați de familie, sănătatea famiilor noastre este prioritară", a scris Bob Bryan, pe pagina sa de Facebook.

Chiar dacă nu au specificat ce îi sperie atât de tare, cei doi americani li se alătură lui Milos Raonic, Simonei Halep, lui Thomas Berdych și Karolinei Pliskova, jucători care au spus pas participării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din pricina virusului Zika.

Bob și Mike Bryan au obținut de-a lungul timpului două medalii la Jocurile Olimpice - bronz la Beijing 2008 și aur la Londra 2012, fiind considerați una din cele mai valoroase perechi de dublu din istoria tenisului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4448 secunde