Tecău și Lindstedt au pierdut în debutul Turneului Campionilor

Luni, 05 Noiembrie 2012
146

Articole de la acelaşi autor

După un meci foarte echilibrat, perechea formată din Horia Tecău și suedezul Robert Lindstedt a pierdut, ieri, primul meci din cadrul turneului Barclays ATP World Tour Finals, de la Londra (Marea Britanie), dotat cu premii de 5.500.000 de euro.

Tenismanul constănțean și partenerul său au fost învinși de a doua pereche a lumii, Max Mirnyi / Daniel Nestor (Belarus / Canada) în primul meci din grupă, scor 6-4, 6-7, 10-12. 

Chiar dacă a pierdut în fața lui Mirnyi și Nestor, cuplul româno-suedez păstrează șanse de calificare, dar trebuie să câștige ultimele două meciuri din grupă, considerate de altfel mai ușoare, cu Bhupathi / Bopanna și Marray / Nielsen. 

Horia Tecău și Robert Lindstedt joacă în Grupa B a ediției actuale a Turneului Campionilor, în compania perechilor Max Mirnyi / Daniel Nestor, Mahesh Bhupathi / Rohan Bopanna (India) și Jonathan Marray / Frederik Nielsen (Marea Britanie / Danemarca). 

De asemenea, acesta este ultimul turneu al lui Tecău alături de Lindstedt în circuitul de dublu, în sezonul următor urmând să joace chiar alături de Max Mirnyi. Lindstedt a fost cel care a pus capăt colaborării imediat după turneul de la US Open, când a ales să evolueze alături de sârbul Zimonjic. 

Tecău și Lindstedt au reușit trei finale consecutive la Wimbledon, nereușind însă să câștige niciodată trofeul.

Pagina a fost generata in 0.3285 secunde