Tare-n spadă! Cine a câștigat Cupa României

159
Tare-n spadă! Cine a câștigat Cupa României - tarescrima-1443629424.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la sala de jocuri a Complexului Sportiv "Tomis" din strada Flămânda, au avut loc întrecerile probei de individual spadă feminin din cadrul Cupei României. La competiție, s-au înscris doar 27 de spadasine, de la cluburile CSA Steaua, CS Dinamo, CSU Craiova, CS Farul, CSM Oradea și LPS Craiova.

Cupa a fost câștigată de Simona Pop (CSA Steaua), care s-a duelat în finală cu Loredana Dinu (CS Dinamo), pe care a învins-o la limită, scor 15-14. Podiumul a fost completat de Ana Maria Popescu (CSA Steaua).

"Finala a fost una foarte echilibrată, amândouă am tras foarte bine. Loredana a revenit, m-a și condus. Ceea ce a făcut diferența a fost momentul de la 14 egal. Mâine (n.r. - azi), sperăm să luăm cupa și la echipe", a declarat Simona Pop.

Astăzi, începând cu ora 9.00, se vor desfășura partidele probei pe echipe la feminin, urmând ca, de la ora 13.00, să se dispute meciurile de la spadă masculin individual (grupe și un tur eliminatoriu).

"Noi o să încercăm să ne apărăm titlul cucerit anul trecut. Echipele cu care ne luptăm sunt CS Dinamo și CSU Craiova", a afirmat Ana Maria Popescu.

Spadasina a mai adăugat că este dezamăgitor ca la Cupa României să se prezinte doar 27 de sportive.

"Mi-aș dori să văd mai multe dueluri. Mi-aș dori ca pe lângă cele opt care suntem componente ale lotului național să mai vină și altcineva. Din păcate, am ajuns la un număr extraordinar de mic, din punctul meu de vedere, la această Cupă a României, 27 de concurente. Suntem în scădere totală, numeric. Valoric, nu pot să mă pronunț. O să vedem ce se întâmplă la competițiile internaționale", a continuat Ana Maria Popescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.432 secunde