Tânăr tenisman constănțean, campion la Belgrad

236
Tânăr tenisman constănțean, campion la Belgrad - tanar-1515513747.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul de tenis constănțean Luca Preda (11 ani) a câștigat probele de simplu și dublu ale turneului Beograd Open 2018 pentru juniori, organizat de Tipsarevic Academy, în perioada 1-7 ianuarie. Tânărul sportiv este legitimat la Tennis Club Play Constanța, sub îndrumarea antrenorului Emil Gîrbă și a preparatorului fizic Cristian Popa.

Competiția a ajuns la ediția a V-a și a făcut parte din circuitul european al Federației Internaționale U12 Tennis Europe, disputându-se în două locații, pe cinci terenuri dotate, la un nivel extrem de ridicat, de sârbul Janko Tipsarevic, cel care, în aprilie 2012, se afla pe locul 8 ATP. Acesta a fost cel care i-a înmânat tânărului sportiv trofeele de campion.

La dublu, Luca Preda a făcut pereche cu Tudor Popovici, de la ACS Nitech București, învingând în finală cuplul sârb Simeon Stankovic/Lazar Virijevic, scor 6-0, 6-4. La simplu, Preda a dispus de un alt sârb, David Rakic, scor 6-2, 6-0.

La Constanța, pe lângă tenis, Luca Preda practică și baschetul, la "Gladiatorii" de la BC Athletic, fiind unul dintre remarcații antrenorilor Alina Șerban, Bogdan Ivanovic și Aurelia Lazăr.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5396 secunde