Ciprian Sora, printre vedetele

Taberei de arte marțiale de la Cap Aurora

278

La Cap Aurora, săptămâna aceasta, s-au strâns mai multe cluburi din cadrul Federației Române de Arte Marțiale de Contact în vederea participării la Tabăra Internațională de Vară.


Printre principalele vedete prezente la acțiune, se numără și luptătorul Ciprian Sora, renumit pentru obținerea singurului titlu din istoria României de campion mondial la muay-thai.


"Este o tabără interesantă, îl avem în jurul nostru pe Fai Faloma, un nume foarte cunoscut în lumea artelor marțiale, care provine din Insulele Samoa. Acesta a antrenat mulți sportivi de performanță care au luptat pe partea de kyokushin în K-1", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ciprian Sora.


Sportivii se antrenează, schimbă experiențe și primesc sfaturi de la unii din cei mai buni luptători din lume, nu degeaba, pentru că urmează un sezon plin de competiții.


"Această tabără de vară ne prinde foarte bine și ne ajută să schimbăm experiențe între noi, să vedem și alte metode de antrenament. În perioada următoare, se va desfășura Campionatul Mondial de Kick Box pentru juniori, după care, în luna octombrie, vom avea o altă competiție importantă de K-1, în Turcia, iar în noiembrie-decembrie, se va desfășura Campionatul European de Kick Box, la București; așadar, un sezon plin de competiții", ne-a mai spus Sora.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 August 2011
Stire din Sport : Samuraii de Constanța
Pagina a fost generata in 0.305 secunde