Sute de alergători, la startul Crosului Primăverii

224

Articole de la același autor

Duminică, la Năvodari, a avut loc cea de-a doua ediție a Crosului Primăverii, ce s-a bucurat de prezența a peste 300 de alergători, de la cei mai mici până la seniori. 


Copiii din categoriile 7-11 ani și 12-17 ani au alergat pe pista de atletism a stadionului "Flacăra", iar seniorii au parcurs un traseu de 4 km prin oraș, încheiat cu o tură de stadion. 


La secțiunea 7-11 ani, câștigătoare a fost Ryana Baciu, de la Școala "Grigore Moisil" Năvodari, iar la băieți, primii au fost Mario Aioa-nei, Andrei Borza și Robert Chirilă, toți fotbaliști la Academia Hagi sau CS Năvodari. 


La 12-17 ani, podiumul a fost ocupat de trei atlete de la LPS "Nicolae Rotaru": Seigean Beșir, Rebeca Călin și Bianca Șiangă, iar la băieți, primul a fost Ștefan Oprișan, de la Liceul "Traian", secondat de Georgian Grama, de la Liceul "George Călinescu". 


Iată și topurile grupei 18-50 ani: feminin: 1. Alina Drăgan, 2. Elena Urîtu, 3. Svetlana Bănaru; masculin: 1. Andrei Cojocaru (LPS "Nicolae Rotaru"), 2. Marius Claudiu Dumitru, 3. Gabriel Vasu (instructor Aikido). 


La 50+, câștigătoare a fost Stela Chiru, iar la masculin, podiumul a fost ocupat de Gheorghe Romașcanu, Marian Piron și Marcel Bocăneț. 


La competiție, a fost prezent pentru a-i premia pe câștigători și vicepreședintele Federației Române Sportul pentru Toți, Alin Larion. 


Competiția a fost organizată de Primăria Năvodari, Consiliul Local și CS Năvodari. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5636 secunde