Suspectat de pariuri! Mihai Voduț, suspendat provizoriu de FC Viitorul

373
Suspectat de pariuri! Mihai Voduț, suspendat provizoriu de FC Viitorul - suspect-1548094114.jpg

Articole de la același autor

Conducerea FC Viitorul a decis suspendarea contractului atacantului Mihai Voduț după ce au făcute publice informații conform cărora ar fi pariat pe un meci al echipei sale. 


De asemenea, clubul de pe litoral face următoarele precizări: clubul se delimitează de astfel de acțiuni și nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârșite în timpul lui liber; clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toți jucătorii clubului s-au obligat ferm să respecte regulamentele federației, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri; în contractul cu jucătorul este stipulat, într-un articol special, că este interzisă parierea și răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în fața clubului.

Contractul jucătorului a fost suspendat provizoriu, până la soluționarea cazului. Dacă se va constata că informațiile publicate sunt adevărate, i se va rezilia contractul jucătorului în vârstă de 24 de ani.

XXX

Fostul internațional George Ogăraru s-a alăturat echipei FC Viitorul și va ocupa funcția de "Director de scouting și relații internaționale". De asemenea, odată cu el a sosit la club și fotbalistul Andreas Calcan, cel care a semnat un contract pe doi ani și jumătate. În vârstă de 24 de ani, Andreas Calcan a mai evoluat pentru U Cluj, Willem ll Tilburg, Dordrecht și Almere City. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2102 secunde