Surpriză de proporții: Campiona Mondială Germania a fost învinsă de Mexic

149
Surpriză de proporții: Campiona Mondială Germania a fost învinsă de Mexic - germaniamexiclivestreamcampionat-1529261466.jpg

Articole recomandate

Campioana mondială en titre Germania a fost învinsă, duminică, pe pe Stadionul Lujniki din Moscova, de Mexic, cu scorul de 1-0 (1-0), în etapa I a Grupei F a turneului final al CM.

În minutul 35, Lozano a finalizat o acțiune de contraatac din trei pase a mexicanilor. El a marcat după ce l-a driblat în careu pe Ozil, venit să acopere apărarea și după ce a primit o pasa de la "Chicharito" Hernandez. Intrat pe teren în repriza a doua, mexicanul Rafael Marquez, 39 de ani, evoluează pentru a cincea oară la un turneu final al Cupei Mondiale.

Au evoluat următoarele echipe: Germania: Neuer - Kimmich, J. Boateng, Hummels, Plattenhardt (Mario Gomez '79) - Khedira (Reus '60), Kroos - T. Muller, Ozil, Draxler - Werner (Brandt '86). Selecționer Joachim Low;

Mexic: Ochoa - Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo - Layun, Herrera, Guardado (Rafael Marquez '74) - Vela (Alvarez '58), Hernandez, Lozano (Raul Jimenez '66). Selecționer Juan-Carlos Osorio. Arbitru: Alireza Faghani (Iran). Într-un alt meci din etapa I a Grupei F, Suedia va evolua împotriva Coreei de Sud, luni, de la ora 15.00, la Nijnîi Novgorod. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4977 secunde