Naționala de rugby a României a ajuns cu bine la Montevideo

"Suporterii să aibă încredere în noi, ne dorim victoria!"

801
Echipa națională de rugby a României a părăsit, ieri, Argentina, țară unde s-a antrenat în ultimele trei zile, și a ajuns la Montevideo, orașul gazdă al meciului cu Uruguay, primul din cadrul "dublei" decisive pentru calificarea la Cupa Mondială din 2011.
"Stejarii" s-au cazat la Hotel Holiday Inn, iar astăzi, vor efectua antrenamentul oficial pe terenul de joc, de pe "Estadio Charrua".
În lotul condus de Steve McDowall, Eugen Apjok și Cristian Hâldan, nu sunt jucători cu proble-me medicale, toată lumea - inclusiv Daniel Carpo și Cătălin Nicolae, de la RCJ Farul Constanța - fiind gata să-i înfrunte pe sud-americani. În cursul zilei de azi, va fi anunțat XV-le titular.
"Suporterii trebuie să aibă încredere în noi. Ne dorim foarte mult victoria și calificarea la Cupa Mondială, așa că fiți alături de noi la acest joc", le-a transmis Stelian Burcea iubitorilor sportului cu balonul oval.
Partida Uruguay - România se dispută sâmbătă, 13 noiembrie, și va fi transmisă în direct de GSP TV, de la ora 20.00, ora României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Noiembrie 2010
Stire din Sport : De ce zâmbește amar Farul?
Pagina a fost generata in 0.1898 secunde