Suporterii naționalei au ales unde să fie investit profitul FRF obținut după partida cu Danemarca

210
Suporterii naționalei au ales unde să fie investit profitul FRF obținut după partida cu Danemarca - 17549121145363228803223287115147-1490640019.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal a oferit suporterilor dreptul de a alege prin vot unul din cele trei proiecte de dezvoltare ale fotbalului românesc la nivel de copii și juniori, care să fie finanțat din profitul obținut de FRF după partida cu Danemarca. 


Această inițiativă face parte din planul de măsuri propus de Administrația FRF și va fi repetată la fiecare joc de pe teren propriu din preliminariile Campionatului Mondial 2018.


Cu peste 49% a fost ales proiectul privind achiziționarea necesarului tehnic pentru testare fizică aprofundată, precum și pentru analiză și diagnostic, la nivelul tuturor loturilor naționale de copii și juniori, pentru îmbunătățirea performanțelor sportive la nivel de echipe reprezentative, precum și pentru asistență optimă în formarea și dezvoltarea individuală a jucătorilor.


Pe locul 2, cu 31%, s-a clasat proiectul care urmărea Dezvoltarea unui sistem de monitorizare a copiilor și juniorilor români legitimați la cluburi din afara României prin identificarea unui grup de tehnicieni stabiliți în țările europene, care să devină colaboratori FRF și care să urmarească îndeaproape antrenamentele și jocurile tinerelor talente cu potențial pentru echipele naționale ale României.


Cea mai puțin votat, cu 20%, a fost proiectul privind Organizarea unor cursuri de specializare a preparatorilor fizici la nivel de copii și juniori, cu participarea unor experți în domeniu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4403 secunde