A plecat Cvetkovic, dar criza continuă la HCM

Suporterii constănțeni: "V-au ajuns blestemele!"

2226
Suporterii constănțeni:
Ape tulburi la clubul HCM Constanța. Deși a scăpat de antrenorul de tristă amintire Jovica Cvetkovic, echipa nu âse regăsește, iar conducerea a pus "tunurile" pe jucători. Handbaliștii au primit amenzi usturătoare, iar reacția suporterilor a venit imediat.

Pentru conducătorii HCM-ului Constanța, înfrângerea echipei din campionat, de la Bacău, a cântărit mai mult decât victoria din Liga Campionilor, cu Bosnia Sarajevo. Șefii campioanei României au despicat firu-n patru, s-au uitat probabil și prin vistierie și au ajuns la concluzia că trebuie să-i "bubuie" pe jucători.
Astfel, Nicolae, Adzic, Riganas, Angelovski și, surprinzător, Csepreghi, au fost arși la buzunar și vor încasa cu 30 la sută mai puțin din contract. Însă, ceea ce a inflamat mai tare spiritele la HCM este decizia de acordare a ultimului avertisment pentru patru jucători emblematici - Popescu, Stănescu, Toma, Buricea -, alături de alți trei componenți ai lotului (Sabou, Schuch și Mocanu). Cei șapte jucători stau cu securea deasupra capului și, dacă echipa nu-și revine, vor fi drastic penalizați, urmând a pierde chiar mai mult de o treime din contract!
Nu este pentru prima dată când handbaliștii HCM-ului își văd veniturile diminuate, salariile pe luna septembrie fiind reduse cu 30 la sută.
Suporterii constănțeni au reacționat prompt după aceste măsuri, iar criticile sunt îndreptate în special asupra conducerii, acuzată de mai multe greșeli, inclusiv că a făcut, în vară, transferuri neinspirate. Din acest punct de vedere, fanii au dreptate. Printre cei scoși țapi ispășitori, se numără stranierii Riganas și Angelovski, adică tocmai jucătorii despre care șefii HCM-ului au crezut că vor face marea cu sarea la Constanța.
Cel puțin lipsită de eleganță este decizia de a-i trage de urechi, într-un moment total nepotrivit, pe Popescu, desemnat cel mai bun portar de la Trofeul Carpați, și Toma, jucător ale cărui goluri fac diferența. Să fie oare acesta un semn?

Se golesc tribunele Sălii Sporturilor?
Pe forumuri, constănțenii au păreri acide la adresa conducătorilor HCM-ului și spun că nu vor mai veni la sală.
"V-a ajuns blestemul fariștilor. Urmează desființarea!", spune un suporter pătimaș, supărat probabil că administrația locală nu finanțează și fotbalul.
"Ați făcut niște mega-transferuri aberante, i-ați dat drumul lui Timofte, care rupe la Satu Mare și ați adus în schimb doi străini fără valoare. Sala va fi în curând goală-goluță, sper ca jucătorii sancționați sau avertizați să plece in corpore", scrie un alt constănțean interesat de handbal.
"În primul rând, plătiți restanțele din sezonul trecut. Apoi învinovățiți jucători ca Popescu și Toma, care au salvat de multe ori echipa. Se vede că nu aveți nicio tangență cu acest sport. Cei care trebuie dați afară sunt conducătorii, rușine de deciziile luate!", este de părere MR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Octombrie 2010
Stire din Sport : "Nu dați Farului în cap!"
Pagina a fost generata in 0.2701 secunde