SuperEnduro și SkiJet la Constanța

389
SuperEnduro și SkiJet la Constanța - superenduro-1534517383.jpg

Articole de la același autor

Premieră în România: SuperEnduro și demonstrații de SkiJet în Constanța. 


Sâmbătă, 18 august, începând cu ora 16.00, la Pavilionul Expozițional Constanța, peste 60 de sportivi pasionați de motociclete și trasee off-road vor concura în cadrul primei ediții a Cupei Filantropica. Tot în cadrul evenimentului, duminică, 19 august, pe plaja Faleză Nord din Constanța, se desfășoară competiția de SkiJet, considerată ca primă etapă a Campionatului Regional de Sud-Est la Ski Jet. Această Cupă este organizată de Asociația Filantropică Constanța și Federația Română de Motociclism, cu susținerea Consiliului Județean Constanța și Primăriei Municipiului Constanța. 


Pentru competiția moto, se anunță participarea a 40 de sportivi, iar traseul va fi unul similar unui concurs internațional. Participanții se vor întrece în cadrul a trei clase concurs - Pro, Expert și Hobby și trebuie să termine mai multe curse formate din tururi pe parcursul cărora vor întâlni obstacole artificiale cu grade diferite de dificultate. 


În ceea ce privește competiția nautică, aceasta are mai multe clase - JetSki, Runabout, Runabout Stock și Freestyle și își vor testa abilitățile sportivi din România, Bulgaria, Grecia și Turcia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3239 secunde