Super-meci la Ovidiu! FC Viitorul înfruntă vicecampioana ASA Târgu Mureș

245
1

Articole de la același autor

Duminică, 9 august, FC Viitorul primește vizita vicecampioanei ASA Târgu Mureș, în meciul contând pentru etapa a cincea a Ligii I la fotbal. Partida se va disputa, de la ora 16.30, pe stadionul Central din complexul Academiei Hagi de la Ovidiu.

Cele două echipe sunt neînvinse până acum, gazdele având patru remize, iar oaspeții - două remize și două victorii. După patru etape, ASA Târgu Mureș se clasează în fruntea clasamentului (8 puncte), iar FC Viitorul se regăsește la jumătatea ierarhiei, pe locul șapte (4 puncte).

"Va fi un meci foarte greu, având în vedere că adversara din această săptămână, după cele patru etape scurse, este pe primul loc în clasament. ASA este o echipă care anul trecut s-a luptat până în ultimul moment pentru titlu. Sperăm ca echipa noastră să evolueze la fel de frumos și curat și poate cu o mai mare atenție în apărare", a declarat, pentru "Cuget Liber", Paul Peniu, președintele Academiei Hagi.

Săptămâna aceasta, a revenit la echipă și Bănel Nicoliță, iar președintele Academiei crede că acesta va oferi un avans de maturitate și o mai mare agresivitate în atac.

Etapa a cincea va începe mâine, 7 august, când se vor disputa meciurile FC Voluntari - FC Botoșani și CSMS Iași - CFR Cluj. Iată celelalte meciuri ale rundei: CS U Craiova - Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești - Pandurii Târgu Jiu, ACS Poli Timișoara - Astra Giurgiu, Steaua București - Dinamo București.

Clasamentul la zi: 1. ASA Târgu Mureș, 2. Steaua București, 3. Dinamo București, 4. Pandurii Târgu Jiu, 5. CSMS Iași, 6. Astra Giurgiu, 7. FC Viitorul, 8. FC Voluntari, 9. ACS Poli Timișoara, 10. CFR Cluj, 11. Concordia Chiajna, 12. FC Botoșani, 13. CS U Craiova, 14. Petrolul Ploiești.

v v v

Începând de astăzi, fanii vor putea cumpăra biletele pentru meciul de duminică. Prețul tichetelor variază de la 5 lei la peluză, la 10 lei (tribuna a II-a) și 15 lei (tribuna I). Clubul constănțean pune în continuare la dispoziția suporterilor autocare tip cursă specială. Punctul de plecare va fi Palatul Copiilor (Constanța). Autocarele vor pleca din 15 în 15 minute, începând cu ora 14.30. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea meciului.

Conform site-ului oficial al Academiei, biletele pot fi procurate astfel: joi și vineri, orele 10.00 - 16.00: de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la Restaurant Savorys, din Ovidiu, de pe Bd. Mamaia nr. 208, subsol (lângă Hotel GMG), din Constanța; sâmbătă (8 august): orele 10.00 - 16.00, de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; duminică (9 august): orele 10.00 - 16.00, de la casa de bilete din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu. 

Comentează știrea

Edm
6 august 2015
Bani la domiciliu!

Iti mai ramane destul timp sa petreci cu familia ta, dupa ce castigi bani intr-o colaborare lejera si profitabila! Nu mai cauta in alta parte! O experienta minunata de care se bucura deja foarte multi oameni! Seriozitatea noastra este maxima si te asteptam in echipa! Cere acum mai multe detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.663 secunde