Naționala de handbal feminin a României debutează la Campionatul European

"Suntem într-o grupă de foc, dar nouă ne place căldura!"

437
Antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României, Radu Voina, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că turneul final al Campionatului European este competiția oficială cea mai puternică, deoarece acolo se întâlnesc cele mai importante reprezentative.
"Turneul final al Campionatului European este competiția oficială cea mai grea, pentru că reunește doar reprezentantele de pe acest continent. Se știe că handbalul s-a înființat aici și nu există nicio echipă modestă la această competiție", a spus selecționerul român.
Voina a adăugat că Grupa A din care face parte România este una foarte grea: "Suntem într-o grupă de foc, alături de Spania, Serbia și Danemarca. Sperăm să fie de bun augur, pentru că nouă ne place căldura. În faza a doua a competiției, vom intra într-o altă grupă de foc, cu Muntenegru și eterna Rusie, de care nimeni nu mai spune nimic, dar sigur ele știu să pregătească o astfel de competiție".
Delegația României pleacă, în această dimineață, spre Aalborg (Danemarca) și va debuta în competiție mâine, de la ora 19.15 (în direct la TVR2), în compania Spaniei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2798 secunde