Simona Halep, după triumful de la Shenzhen:

"Sunt pregătită pentru primul turneu de Grand Slam al anului!"

352
3

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 1 WTA, a câștigat, sâmbătă, finala turneului de la Shenzhen (China), disputată în compania cehoaicei Katerina Siniakova, locul 47, scor 6-1, 2-6, 6-0. Constănțeanca și-a adjudecat și trofeul în proba de dublu, unde a făcut pereche cu Irina Begu.

Disputat în condiții excepționale, într-o sală aflată în apropierea terenului central, netelevizat și fără spectatori, meciul a început cu o întârziere de cinci ore, ploaia încurcând socotelile organizatorilor. Simona Halep a jucat foarte bine și, trecând peste erorile din setul secund, a confirmat statutul de lider mondial.

Constănțeanca și-a adăugat în conturi ceva mai mult de 160.000 de dolari și și-a trecut, astfel, în palmares al doilea trofeu la Shenzhen, după cel din 2015.

Ea a ajuns la 16 titluri în circuitul WTA, o cifră impresionantă, ce nu a putut fi atinsă de două jucătoare cunoscute. Vedetele depășite de Simona după triumful din Shenzhen sunt Ana Ivanovic și Jelena Jankovic, foste nr. 1 WTA. Sârboaicele au fiecare câte 15 trofee la simplu în palmares și, cel mai probabil, ambele vor rămâne sub Halep la acest capitol pentru totdeauna. Ana s-a retras din activitate, în timp ce Jelena, chinuită de accidentări, se află la apusul carierei.

v v v

Simona Halep visează la primul său titlu de Grand Slam, ocazia perfectă de a-și îndeplini scopul fiind Australian Open, turneu ce va începe pe 15 ianuarie.

"Va fi un turneu greu, un Grand Slam, toată lumea vrea să câștige. Vreau să mă bucur momentan de aceste clipe, mai ales că este primul meu titlu la dublu. Dacă tenisul meu va funcționa, atunci totul va fi bine. Sunt relaxată și sunt pregătită pentru primul Grand Slam al anului", a declarat Simona Halep, după câștigarea turneului de la Shenzhen.

Sportiva din Constanța este cotată ca principala favorită la câștigarea turneului de Grand Slam de la Melbourne, dotat cu premii în valoare totală de 55 de milioane de dolari australieni.

Comentează știrea

okila
8 ianuarie 2018
marea frica

daca aveai sange in pi.da te duceai la auckland dar acolo te,, accidentai "de wozniacki si azarenka asa te ai dus ca o miloaga la chinezi sa joci prin curti si hambare pentru 100 000 MARE RUSINE ,no.one a pulii

Numarul 4
8 ianuarie 2018
Fotbal si politica.

Si tu cate titluri si medalii ziceai ca ai la tenis ?

Răspuns la: marea frica
Adăugat de : okila, 8 ianuarie 2018
daca aveai sange in pi.da te duceai la auckland dar acolo te,, accidentai "de wozniacki si azarenka asa te ai dus ca o miloaga la chinezi sa joci...
jj
8 ianuarie 2018
jj

la auckland primea43.000$, la schenzen a primit 163.000$. care e mai mare?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4292 secunde