"Sunt încrezătoare"! Simona Halep joacă, astăzi, la Roland Garros

327

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a declarat încrezătoare după meciul câștigat, marți, în prima rundă a Roland Garros-ului, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Constănțeanca s-a impus în fața australiencei Ajla Tomljanovic, scor 6-2, 3-6, 6-1, dar a subliniat că meciul a fost unul de calitate, iar victoria i-a dat un plus de încredere. 


"M-am simțit foarte bine pentru primul tur și sunt încrezătoare acum. A fost un meci mare... Nivelul a fost bun, nivelul la care a jucat Ajla în setul al doilea a fost foarte înalt. A trebuit să mă concentrez mai mult pe mine pentru a afla ce să joc în setul al treilea pentru a câștiga", a declarat Simona Halep. 


Campioană en-titre, Simona spune că titlul cucerit, anul trecut, la Openul Franței a schimbat-o: "Simt că am crescut în acest an de când am câștigat la Paris. Sunt un om diferit, un om mai bun, iar ce vine, vine ca un bonus". 
Românca are un culoar foarte bun pe zgura pariziană, iar după retragerea Petrei Kvitova (Cehia, cap de serie nr. 6), din cauza unei accidentări, nu va mai înfrunta o jucătoare de top 10 mai devreme de faza semifinalelor. 


Următoarea adversară a Simonei Halep va fi Magda Linette, din Polonia, partida fiind programată astăzi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3857 secunde