€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Șumudică revine la conducerea echipei Astra Giurgiu, până în luna iunie

Ştire online publicată Marţi, 08 Martie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
Comisia de Recurs din Cadrul Federației Române de Fotbal a redus pedeapsa antrenorului Marius Șumudică de la șase la două luni, după ce a jucat la pariuri, activitate interzisă de regulamentele în vigoare. Marți, el a revenit la conducerea echipei sale, Astra Giurgiu, însă suspendarea sa va intra în vigoare începând cu 8 iunie, informează Agerpres.

Totodată, sancțiunea financiară i-a fost redusă de la 100.000 de lei la 50.000 de lei.

„Decizia ne-a fost comunicată verbal, după-amiază voi fi la antrenament. Sunt fericit. S-a ridicat sancțiunea până la data de 8 iunie, parcă ... iar din 8 iunie sunt suspendat două luni. Iar amenda s-a redus la 50.000 de lei, cred, nici nu m-a interesat. Mă întorc la muncă, mi-era dor de băieți, de iarbă, de tot ceea ce înseamnă fotbal", a spus Șumudică.

Tehnicianul a mulțumit conducerii clubului pentru susținere și a afirmat că trebuie să le ofere o masă tuturor celor care l-au sprijinit în această perioadă. "Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, lui Dani Coman, care a fost tot timpul alături de mine și asta a contat. Conducerea clubului a fost alături de mine, iar asta a contat enorm. Atâta timp cât simți sprijinul, nu te simți singur. Acum trebuie să plătesc o masă... n-am putut să dau o masă celor din club de ziua mea, mă duc acum să dau o masă de Ziua Femeii", a menționat Marius Șumudică. El a afirmat că se așteaptă la două meciuri foarte grele în semifinalele Cupei Ligii și în campionat împotriva Stelei, o echipă rănită în opinia lui. „Revin înainte de două meciuri foarte grele cu Steaua. Întâlnim un adversar rănit, ca să zic așa. Ei nu au câștigat de patru meciuri și va fi foarte greu. Am văzut și Pandurii, și Dinamo sunt echipe foarte bune, deci va fi un play-off interesant", a adăugat Șumudică.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a fost sancționat, în 29 februarie, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de șase luni și 100.000 de lei penalitate sportivă, pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele în vigoare. Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7202 secunde