Sumă uriașă obținută de Halep, după triumful din Thailanda

697
2
Sumă uriașă obținută  de Halep, după triumful  din Thailanda - sumaa-1514293403.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis originară din Constanța, Simona Halep, s-a ales cu o sumă de bani deloc de neglijat, după ce a câștigat turneul amical din Thailanda. În afara victoriilor impresionante reușite în fața unor jucătoare de Top 10, ce-i oferă un moral bun înainte de primul Grand Slam al anului, Australian Open, lidera ierarhiei WTA s-a ales și cu un cec de peste 700.000 de dolari.

În afara Simonei Halep, au mai luat parte la eveniment Johanna Konta, Katerina Pliskova și Jelena Ostapenko. Organizatorii au asigurat premii în valoare totală de 2 milioane de euro. Fiecare sportivă a avut asigurată o sumă de bani, iar câștigurile finale au depins de numărul victoriilor înregistrate în competiție.

Comentează știrea

okila
27 decembrie 2017
nu e de mirare

e deja de notorietate tertipurile ,,no.1 mondial"daca pierde acuza accidentari daca castiga ...de altfel ptr bani aproape ca si-a dat sufletul pe cand celelalte jucau de placere ,,demonstrativ" cu zambetul pe buze ceea ce a enervat-o la culme pe,,campioana "no.1 care nu putea concepe asa ceva,ea care n-a castigat si nici nu va castiga vreodata un mare slem ,de altfel se lucreaza la legislatie ca astfel de tertipuri sa nu se mai intample in tenis

okiosu
27 decembrie 2017
SH(second hand)

nu e de mirare atitudinea e tipic...armaneste

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3614 secunde