Succes important obținut de BC Athletic Constanța, în Liga l

478
Succes important obținut  de BC Athletic Constanța, în Liga l - succes-1485794727.jpg

Articole de la același autor

Victorie de senzație obținută de BC Athletic Constanța, duminică, în deplasare, pe terenul celor de la Steaua ll CSM EximBank București, scor 79-78 (13-22, 16-22, 25-17, 25-17), în penultima etapă a sezonului regulat a Ligii l de baschet.

Băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici au reușit să câștige cele două puncte puse în joc, după ce au surmontat o diferență de 15 puncte, înregistrată pe tabelă la pauza mare.

Punctele constănțenilor au fost reușite de Vlad Mihai - 18 (4x3) , Adrian Trandafir - 14 (2x3), Andrei Bercea - 12 (3x3) , Senai Isleam - 6, Andrei Dumitrescu - 6 (1x3), Andrei Oprean - 6, Alexandru Liță - 5, Sergiu Ursu - 5, Cătălin Miloș - 4 și Mario Takacs-Sixt - 4.

"Au fost două zile epuizante în care am avut de parcurs peste 1.500 km. Din fericire, nu ne-am întors cu mâna goală. În meciul de la București ne-am încălzit mai greu și le-am permis steliștilor să-și impună jocul. În sfertul trei s-a produs declicul. Coordonați foarte bine din teren de Sergiu Ursu și Andrei Oprean, jucătorii noștri au reușit să bombardeze coșul gazdelor cu aruncări din spatele semicercului, ce ne-au permis să ne apropiem pe tabelă și într-un final să ne impunem. Apărarea s-a mișcat exemplar, iar recuperările ofensive ale lui Cătălin Miloș ne-au ajutat enorm. Mă bucură faptul că băieții au crezut în șansa lor până la final și am arătat ca o adevărată echipă", a declarat Andrei Talpeș, team managerul BC Athletic.

Sâmbătă, în deplasarea de la Timișoara, împotriva celor de la CSS Bega, din faza semifinală a Campionatului Național masculin U18, juniorii de la BC Athletic Constanța au scăpat victoria printre degete, fiind învinși cu 57-58, diferență ce poate fi recuperată printr-o victorie pe teren propriu, în retur.

BC Athletic Constanța va încheia sezonul regulat, pe teren propriu, duminică, 5 februarie, împotriva celor de Dinamo ll București.

v v v

Andrei Oprean și Alexandru Unitu au fost selecționați la naționalele de juniori ale României. Pen-tru Andrei Oprean nu este o pre-mieră, fiind prezent la națională și în trecut, însă la naționala României U18 condusă de Milan Sokiæ este prima convocare.

Selecționarea lui Alexandru Unitu la naționala Romaniei U16 a fost și ea urmată de o prestație foarte bună la echipa BC Athletic U18, cât și la echipa mare de Liga 1. Loturile României U16 și U18 se vor reuni la începutul lunii februarie pentru o perioada de pregătire de șase zile, la Gheorgheni, județul Harghita, în perioada 5 - 11 Februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7847 secunde