Studenții de la "Ovidius", campioni naționali la atletism

1920
Studenții de la

Articole de la același autor

Timp de trei zile, la Pitești, s-a desfășurat faza finală a Campionatului Național Universitar de atletism. Au participat 23 de universități, care au prezentat în concurs cei mai valoroși atleți studenți. 


Universitatea "Ovidius" din Constanța (UOC) a obținut rezultate valoroase, care fac cinste Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS) de la malul mării, însumând opt medalii: patru de aur, trei de argint și una de bronz. 


Iată rezultatele înregistrate de studenții constănțeni: medalii de aur: Cosmin Dumitrache - 100 metri garduri, Cristi Boboc - triplusalt, Andreea Lefcenco - triplusalt și ștafeta 4x100 m (Ionuț Grecu, Cristi Boboc, Iulian Ganciu, Cosmin Dumitrache); medalii de argint: Alex Baciu - triplusalt, Andreea Lefcenco - lungime, Iulian Ganciu - 800 m; medalie de bronz: Savinela Ciulei - suliță. 


"După participarea valoroasă a studenților UOC la Balkan Sports Games, din Turcia, participarea studenților la Campionatele Naționale Universitare de gimnastică, karate, iată că au apărut și laurii pentru atleții universitari. Este o mândrie pentru Constanța universitară, mai ales în anul desfășurării Jocurilor Olimpice, acolo unde studenți ai universității noastre vor participa și sperăm că vor per-forma! Ne bucurăm pentru aceste rezultate și îl felicităm pe domnul prof. univ. dr. Alin Larion, cel care a coordonat selecționata universitară", a declarat prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4607 secunde