Stirile zilei de Luni, 16 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


X
Mai multe ştiri online:

Studenții constănțeni, invitați la crosul universitar "Student Run"

Ştire online publicată Vineri, 08 Mai 2015. Autor: Sandra MIHĂILĂ
Sâmbătă, 9 mai, în Piața Ovidiu, studenții sunt invitați la crosul universitar „Student Run”, organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius”, în parteneriat cu Student Sport. 


Înscrierile au început deja, pe site-ul organizatorilor. Cei care încă se mai gândesc dacă să participe se pot înscrie pe loc. 


Evenimentul va începe la ora 14.00, în Piața Ovidiu, iar startul crosului se va da la ora 15.00. Participanții vor parcurge o distanță de aproximativ doi kilometri. Traseul este următorul: Piața Ovidiu - Str. Mircea cel Bătrân - Capitol - sosire pe Bd. Tomis, la Sala Sporturilor.


Câștigătorii vor fi premiați cu diplome, cupe, medalii și tricouri. Pe parcursul cursei, toți concurenții vor beneficia de apă. 


Anul trecut, la crosul constănțean au participat 700 de sportivi. Anul acesta, organizatorii se așteaptă ca numărul să fie tot atât, ba chiar mai mare. 


Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Constanța, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, sponsorilor și al Jandarmeriei și Poliției Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7197 secunde