Stirile zilei de Luni, 23 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


Acțiune la Facultatea de Educație Fizică și Sport

"Student Antidrog - sport 100%, drog 0%!", la final

Ştire online publicată Miercuri, 01 Iunie 2016. Autor: Mihai CHELEȘ
Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a Universității „Ovidius” din Constanța, în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CRPECA) Constanța, a derulat, ieri, de Ziua Mondială fără tutun, competiții sportive la disciplinele fotbal, handbal, tenis de câmp și gimnastică sportivă. Întrecerile s-au desfășurat la Baza sportivă a FEFS, începând cu ora 9.

Acest eveniment a încheiat proiectul de prevenire a consumului de droguri în rândul studenților, „Student Antidrog - sport 100%, drog 0%!”, inițiat de ANA, prin CRPECA Constanța, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport.

„Pe parcursului întregii zile, studenții s-au întrecut la fotbal, handbal, tenis de câmp și gimnastică sportivă, dorind astfel să promoveze sportul, ca alternativă la consumul de droguri. Studenților câștigători ai competițiilor sportive li s-au acordat diplome de participare și au fost premiați conform rezultatelor obținute”, a declarat prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.701 secunde