Acțiune la Facultatea de Educație Fizică și Sport

"Student Antidrog - sport 100%, drog 0%!", la final

232

Articole de la același autor

Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a Universității "Ovidius" din Constanța, în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CRPECA) Constanța, a derulat, ieri, de Ziua Mondială fără tutun, competiții sportive la disciplinele fotbal, handbal, tenis de câmp și gimnastică sportivă. Întrecerile s-au desfășurat la Baza sportivă a FEFS, începând cu ora 9.

Acest eveniment a încheiat proiectul de prevenire a consumului de droguri în rândul studenților, "Student Antidrog - sport 100%, drog 0%!", inițiat de ANA, prin CRPECA Constanța, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius" din Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport.

"Pe parcursului întregii zile, studenții s-au întrecut la fotbal, handbal, tenis de câmp și gimnastică sportivă, dorind astfel să promoveze sportul, ca alternativă la consumul de droguri. Studenților câștigători ai competițiilor sportive li s-au acordat diplome de participare și au fost premiați conform rezultatelor obținute", a declarat prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6105 secunde