"Student antidrog - 100% sport, 0% drog", ajunsă la ediția a lll-a

180

Articole de la același autor

Agenția Națională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, a desfășurat, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius", Facultatea de Educație Fizică și Sport, proiectul de prevenire a consumului de droguri în mediul universitar - "Student Antidrog - 100% sport, 0% drog", ediția a lll-a. 


Proiectul a avut ca obiectiv informarea, sensibilizarea și conștientizarea studenților cu privire la riscurile consumului de droguri și atragerea acestora către activitățile sănătoase de petrecere a timpului liber ca alternativă la consumul de droguri. Totodată, au fost programate competiții sportive la disciplinele volei, fotbal și tenis, atât la masculin, cât și la feminin. 


Activitățile sportive s-au desfășurat pe parcursul semestrului al doilea și au fost încheiate în data 27 mai, cu organizarea, la Mamaia, pe traseul Faleză, zona Radio Vacanța - Piațeta Cazino, a unei activități sportive devenite deja tradiție, denumit "Crosul student antidrog", la care au luat parte peste 700 de studenți. 


Câștigătorii competițiilor sportive desfășurate au fost: fotbal și volei - anul l al Facultății de Horticultură; baschet - anul ll al Facultății de Litere; tenis masculin - anul l al Facultății de Matematică și Informatică; tenis femi- nin - anul ll al Facultății de Educație Fizică și Sport; cros masculin - George Mitache, anul l la Facultatea de Inginerie Mecanică; cros feminin - Ileana Magheru, anul ll la Facultatea de Tehnică Dentară. 


Fiecare sportiv a primit din partea organizatorilor câte o diplomă de participare, iar câștigătorii s-au mai ales cu insigne, cupe, dar și echipamente sportive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4692 secunde