StreetPLay Schools Battle, la Sala Sporturilor

111

Articole de la același autor

Sâmbătă, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor, va avea loc StreetPlay Schools Battle, cel mai nou concurs de streetball între licee și școli gimnaziale. La competiție, s-au înscris în total 23 de echipe. Meciurile se vor desfășura pe categorii de vârstă, masculin și feminin.

Evenimentul se va desfășura numai sâmbătă, dat fiind numărul echipelor. Competiția va dura aproximativ cinci ore, preconizează organizatorii.

"Am pregătit diplome, cupe, tricouri pentru podium, însă toți participanții vor primi diplome de participare și dulciuri. Ne așteptam la un număr mai mare de concurenți, este adevărat, însă suntem la prima ediție, este primul pas și cred că pentru început este foarte bine, având în vedere că am atras atenția și instituțiilor de învățământ din județ, nu doar din municipiu. Sperăm ca pe viitor să atragem mai mulți copii către evenimentele baschetbalistice și nu numai", a declarat, pentru "Cuget Liber", Andrei Talpeș, președintele Asociației Terra Semper Fidelis.

Streetball-ul se joacă pe jumătate de teren, cu doar trei jucători în fiecare echipă.

Competiția este organizată de Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean și Asociația Județeană de Baschet Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2342 secunde