Mai multe ştiri online:

„Stejarii”, debut victorios în turneul din America de Sud

Ştire online publicată Luni, 10 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Naționala de rugby a României a câștigat, sâmbătă, primul meci test World Rugby din turneul pe care îl face în America de Sud. La Valparaiso, „stejarii” au învins echipa statului Chile, în prima partidă oficială din istoria celor două reprezentative, scor 27-11 (13-3). 


România a controlat în permanență jocul, marcând trei eseuri, prin Eugen Căpățână, Tudor Boldor și Florin Vlaicu, cel din urmă punctând și din trei transformări și două lovituri de pedeapsă. 


În acest meci, au debutat trei tineri jucători - Taylor Gontineac, Mihai Lămboiu și Gabriel Rupanu. 
„Nu a fost o partidă ușoară, am avut un început de meci destul de greu și asta s-a văzut și pe tabela de marcaj, am făcut foarte multe greșeli. Am avut multe șanse de a înscrie puncte, însă le-am irosit. Avem o echipă tânără și o să creștem de la meci la meci. Le urez multă baftă jucătorilor care au debutat și să o țină tot așa. Noi, veteranii, ca să spun așa, am rămas să îi ajutăm pe cei tineri, să le împărtășim din experiența noastră, ca România să se poată califica la Cupa Mondială din 2023”, a declarat Florin Vlaicu. 


Duminică, 16 iunie, de la ora 1.30, România va întâlni, la Jundiai, pe stadionul „Jayme Cintra”, în cel de-al doilea meci test al lunii, naționala Braziliei. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7246 secunde