"Stejarii", meci decisiv pentru evitarea retrogradării

335

Articole de la același autor

Selecționerul naționalei de rugby a României, francezul Thomas Lievremont, spune că cel mai important meci al "stejarilor" în această lună este cel cu Portugalia, care trebuie câștigat, pentru că "nimeni nu-și poate imagina prima reprezentativă în cel de-al treilea eșalon valoric european".

Reprezentativa "frunzei de stejar" va juca, pe 10 noiembrie, la Baia Mare, cu Portugalia, barajul de menținere în Rugby Europe Championship, iar pe 17 și 24 noiembrie, tricolorii vor disputa două partide test, cu SUA, respectiv Uruguay, la București, pe stadionul Ghencea.

"Este un meci esențial pentru noi. Obiectivul pe care îl avem este evident, acela de a câștiga meciul cu Portugalia. Toată lumea cunoaște cât de importantă este această partidă și nimeni nu-și poate imagina România în a treia divizie valorică a rugby-ului european, pentru că locul echipei nu este acolo, ci trebuie ca pe viitor să privim înspre mai sus", a declarat Lievremont, pentru frr.ro.

Înainte de aceste partide, reprezentativa divizionară a României va înfrunta Kenya, sâmbătă, 3 noiembrie, pe aceeași arenă din București, într-o altă partidă-test.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3585 secunde