"Stejarii" dau asaltul final pentru calificarea la Cupa Mondială

775
Peste mai puțin de o lună, echipa națională de rugby a României va relua asaltul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2011. Pe 6 februarie, la București, "stejarii" vor înfrunta formația Spaniei, într-un meci contând pentru Cupa Europeană a Națiunilor, iar victoria este obligatorie.
În momentul de față, după cinci runde, în clasamentul CEN, lideră este Georgia, cu 14 puncte, urmată, în ordine, de Rusia (13 p), Portugalia (12 p), România (9 p), Spania (7 p) și Germania (5 p).
Pentru accesul la turneul final, românii trebuie să ocupe unul din primele două locuri în ierarhia CEN, dar și poziția a treia reprezintă o opțiune, pentru că duce în recalificări. Acolo, România este condamnată să câștige două meciuri: primul cu Tunisia, iar al doilea cu Uruguay sau cu ocupanta locul doi din Asian 5 Nations. Partida cu africanii se va juca la București, pentru că România stă mai bine decât Tunisia în topul mondial, în timp ce al doilea meci va avea loc, cel mai probabil, pe teren neutru.
Iată și programul tricolorilor în ultimele patru etape din CEN: 13 februarie: România - Germania; 27 februarie: Rusia - România; 13 martie: România - Georgia; 20 martie: Portugalia - România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Decembrie 2009
Stire din Sport : Placaje în patria rugby-ului
Pagina a fost generata in 0.2146 secunde