"Stejarii" au rămas fără selecționer. Thomas Lievremont a fost demis

148

Articole de la același autor

Membrii Biroului Federal al Federației Romane de Rugby au decis, în unanimitate, denunțarea unilaterală a contractelor antrenorului principal al naționalei de seniori a României, francezul Thomas Lievremont, și antrenorului responsabil cu pregătirea fizică, compatriotul său Olivier Rieg.

"Motivul acestei decizii este nerespectarea mai multor clauze contractuale, fapt care a generat neîndeplinirea obiectivelor de performanță stabilite de comun acord de World Rugby și Federația Română de Rugby și asumate de cei doi antrenori", se arată în comunicatul oferit de FRR.

Thomas Lievremont era selecționer al "stejarilor" de la jumătatea lunii septebrie, a acestui an. Biroul FRR a analizat rapoartelor pregătite de toți membrii staff-ului echipei naționale și în contextul rezultatelor obținute în partidele internaționale din luna noiembrie, la ședința în care s-a luat hotărârea fiind prezent și consultantul World Rugby pentru proiectul de Înaltă Performanță Tier 2, Richie Dixon.

În luna noiembrie România a susținut trei meciuri, în care a înregistrat o victorie și două înfrângeri. În prima întâlnire, România a învins Portugalia cu 36-6, victorie care îi menține pe "stejari" în primul eșalon al Rugby Europe International Championship. Celelalte două meciuri, partide test World Rugby, au fost pierdute în fața echipei Statelor Unite (5-31) și a Uruguayului (20-27).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9814 secunde