Mai multe ştiri online:

"Stejarii" au rămas fără selecționer. Thomas Lievremont a fost demis

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Decembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Membrii Biroului Federal al Federației Romane de Rugby au decis, în unanimitate, denunțarea unilaterală a contractelor antrenorului principal al naționalei de seniori a României, francezul Thomas Lievremont, și antrenorului responsabil cu pregătirea fizică, compatriotul său Olivier Rieg.

„Motivul acestei decizii este nerespectarea mai multor clauze contractuale, fapt care a generat neîndeplinirea obiectivelor de performanță stabilite de comun acord de World Rugby și Federația Română de Rugby și asumate de cei doi antrenori”, se arată în comunicatul oferit de FRR.

Thomas Lievremont era selecționer al „stejarilor” de la jumătatea lunii septebrie, a acestui an. Biroul FRR a analizat rapoartelor pregătite de toți membrii staff-ului echipei naționale și în contextul rezultatelor obținute în partidele internaționale din luna noiembrie, la ședința în care s-a luat hotărârea fiind prezent și consultantul World Rugby pentru proiectul de Înaltă Performanță Tier 2, Richie Dixon.

În luna noiembrie România a susținut trei meciuri, în care a înregistrat o victorie și două înfrângeri. În prima întâlnire, România a învins Portugalia cu 36-6, victorie care îi menține pe „stejari” în primul eșalon al Rugby Europe International Championship. Celelalte două meciuri, partide test World Rugby, au fost pierdute în fața echipei Statelor Unite (5-31) și a Uruguayului (20-27).

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7226 secunde