Ștefan Stoica: "Dacă nu batem Petrolul, s-a terminat"

1820
Ștefan Stoica:
Antrenorul Farului, Ștefan Stoica, a declarat că nu-și dă demisia în urma înfrângerii cu Brănești, deși, la finalul meciului, fanii constănțeni au cerut plecarea tehnicianului.
"Eu nu demisionez de la nicio echipă, sunt un luptător. Voi fi optimist până în ultima clipă la Farul. Nu mă miră că mi s-a cerut demisia. Acest lucru s-a întâmplat încă de acum trei luni, când negociam la București preluarea echipei. Chiar dacă distanța dintre noi și Brănești a crescut la șapte puncte, nu s-a pierdut încă nimic. Însă probabil că totul se va termina dacă etapa viitoare nu învingem la Ploiești. Me-ciul cu Petrolul e decisiv. Din jocurile cu găzarii, Sportul și Stejaru ne trebuie cel puțin două victorii și un egal", a spus Stoica.
Principalul constănțenilor este de părere că, sâmbătă, Farul a fost echipa mai bună și nu merita să piardă. "Cred că am avut zece ocazii, dintre care patru clare încă din primele 20 de minute. Fotbalul e însă un joc nebun, așa că Brănești a dat gol la doar a doua situație pe care a avut-o. Nu cred că e târziu că încă nu am găsit formula standard. Pe fotbaliști nu i-am amețit cu cele trei sisteme de joc, pentru că lucrurile au fost simple", a mai spus antrenorul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Martie 2010
Stire din Sport : "La Constanța va juca doar Farul"
Pagina a fost generata in 1.0135 secunde