Ștefan Paloși, convocat la Cupa Davis pentru meciul cu Belarus

94
Ștefan Paloși, convocat la Cupa Davis pentru meciul cu Belarus - tefanpaloi-1485271625.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Tenis a anunțat echipa care va reprezenta România la Minsk, în meciul cu Belarus, din primul tur al Grupei I, zona Europa/Africa a Cupei Davis.

Capitanul nejucător al echipei noastre, Andrei Pavel, i-a nominalizat pe Marius Copil(127 ATP la simplu), Adrian Ungur (316 ATP la simplu), Nicolae Frunză (582 ATP la simplu), Horia Tecău (19 ATP la dublu) și juniorul constănțean Ștefan Paloși.

Florin Mergea nu va face deplasarea la Minsk, el aflându-se într-un program de recuperare după accidentarea de anul trecut.

Andrei Pavel, capitanul-nejucător, a declarat, pentru site-ul FRT: "Meciul de la Minsk va fi unul foarte dificil, așa cum sunt de obicei meciurile din Cupa Davis. Belarus are o echipa solidă, cu jucători tineri care vor căuta să se afirme în acest meci. Din păcate noi mergem și fără Florin (Mergea - n.a.) care se reface după o accidentare și are nevoie de această pauză. În lotul României pentru acest meci îl vom avea pe Nicolae Frunză, un jucător tânăr și talentat. De asemenea va merge la Minsk și Ștefan Paloși, un junior de viitor, care trebuie să se obișnuiască încă de pe acum cu atmosfera meciurilor de Cupa Davis".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7564 secunde