Steaua – CFR va fi condus de unul dintre cei mai buni arbitri din Serie A

322
Steaua – CFR va fi condus de unul dintre cei mai buni arbitri din Serie A - 527138maurobergonzi-1349541767.jpg
Derby-ul din Liga 1, Steaua - CFR Cluj va avea parte de o brigadă de arbitri de top. Italianul Mauro Bergonzi, care va conduce la centru partida de pe Arena Națională, este considerat unul dintre cei mai buni trei arbitri care oficiază la meciurile din Serie A.
Jucătorii lui Reghecampf și Andone trebuie să se teamă de Bergonzi: a arătat 11 cartonașe roșii în ultimele 10 meciuri conduse în campionatul italian.

Mauro Bergonzi, italianul care va împărți dreptatea pe teren la Steaua - CFR Cluj are 41 de ani și este purtător al ecusonului FIFA din 2009. Considerat unul dintre cei mai valoroși arbitri din Italia, Bergonzi este recunoscut pentru stilul intransigent de a conduce meciurile.

Mărturie stau ultimele sale performanțe din Serie A, acolo unde a arătat nu mai puțin de unsprezece cartonașe roșii în ultimele 10 meciuri conduse. Bergonzi nu este la primul meci condus în Liga 1. A mai arbitrat meciul Poli Timișoara - Unirea Urziceni din 2009, dar și derby-ul Steaua - Dinamo, din același an.

Atunci italianul nu le-a purtat noroc steliștilor: rivalii s-au impus în Ghencea cu 1-0 după un gol marcat de Gabriel Tamaș.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Economie : Încep protestele la Căile Ferate Române
Pagina a fost generata in 0.8119 secunde