Steaua, REFUZATĂ de un fotbalist de la DINAMO: "Mai bine MOR DE FOAME!"

353
Steaua, REFUZATĂ de un fotbalist de la DINAMO:

George Becali a fost sfătuit de Anghel Iordănescu să transfere la Steaua un atacant de la Dinamo. În ciuda propunerii avantajoase, fotbalistul a respins ideea de a juca în Ghencea.

Este vorba despre dinamovistul Marius Alexe, atacantul rivalei Dinamo, jucător impresariat de frații Ioan și Victor Becali. Alexe a respins din start orice discuție cu Steaua, transmite realitatea.net.

"I-am spus lui Victor de Alexe și Alexe i-a zis lui Victor că el moare de foame, se lasă de fotbal, dar nu vine la Steaua. Ăla-i crescut de Dinamo acolo, câinii ăștia sunt periculoși... Așa a zis, că se lasă de fotbal și moare de foame și la Steaua nu vine. I-am zis lui Victor să-i întrebe pe oficialii dinamoviști cât vor, poate îi dăm un salariu mare lui Alexe. Mi-a zis Victor: «Băi, Gigi, nu vine!» Ăștia de la Dinamo sunt unii d-ăia fanatici, câini fanatici, turbați. Câini turbați, cărora n-ai ce să le faci. Alexe e fotbalist! Atât are Dinamo clasă de fotbalist, Alexe. Dar n-ai cum să-l iei", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3509 secunde